Åda Ventilation AB grundades 2018 och är en ventilationsfirma och har sitt säte i Trosa, med varulager i Örby. Vi på Åda Ventilation vill att våra kunder ska känna sig så trygga som möjligt under hela arbetsprocessen. Vi uppdaterar våra kunder kontinuerligt om arbetet vi utför. Vi försäkrar våra kunders val av våra tjänster genom att utföra vårt jobb väl och i god tid.

Vi håller oss positiva och har kul när vi jobbar, vilket ofta återspeglas i goda slutresultat och nöjda kunder. Vi jobbar med alla tänkbara system, i alla typer av utrymmen. Att kunna anpassa oss efter era behov och finnas tillgängliga för att hitta effektiva lösningar för just ert ventilationsbehov ser vi som en självklarhet. Vi tillhandahåller givetvis våra tjänster till förmånliga priser.

Vi samarbetar med ett flertal byggföretag såsom Kvalitetsbygg AB, Ovidius Bygg AB, Fastpartner, Promentgruppen AB och Ulvsunda Bygg AB.

Dålig luft kan orsaka stora besvär helt i onödan. Åda Ventilation AB och dess medarbetare har mångårig erfarenhet inom ventilationsbranschen. Vi slutför alltid våra projekt och lämnar ogärna saker ogjorda -även om klockan skulle hinna slå 17:00.